DPN-_dsc6089-fotografie-monteurs-Zwolle-LR-5

De Deurplus praktijk

Maak kennis met een aantal collega's. Hun verhaal maakt jou vast enthousiast. 
Wil je een dagje meelopen? Of meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Stuur jij mij een appje?
Bel mij gerust!
E-mailtje is ook prima
Een dag met
Michel

14 jaar geleden zette Michel samen met Hendri zijn handtekening onder het contract. Werken bij Deurplus was een feit. Vanuit bouwrenovaties naar een specialistisch vak als deurtechniek bleek een gouden stap.

Meer weten?

Klik hier voor het hele verhaal
DPN-_dsc6195-fotografie-monteurs-Zwolle-LR-19kopie.jpg
Een dag met
Gerrit

Een man van de praktijk. Zo zou je Gerrit wel kunnen noemen. Hij begint overal aan. Of het nu een storing is of een montageklus, een beetje uitdaging kan hij wel gebruiken. Dat zie je terug in zijn werk bij Deurplus.

Meer weten?

Klik hier voor het hele verhaal
DPN-_dsc1179-monteurs-LR-11

Alle vacatures op een rij...

Manager operations (lid directieteam)
Manager operations (lid directieteam)

In deze zelfstandige en nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de volledige bedrijfsbreedte, behalve de verkoop. Je coördineert, plant en bewaakt de processen zodat projecten efficiënt en zonder problemen verlopen.

Kom werken bij Deurplus!
Servicemonteur

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van mensen? Ben je niet onbekend met techniek? En weet jij wel raad met elektra en computertechniek?

Dan is Deurplus op zoek naar jou.

Kom werken bij Deurplus!
Monteur deurtechniek

Heb jij genoeg van kabels trekken en zwaar sjouwwerk? Bij Deurplus begrijpen we dat en bieden we je een nieuwe kans om je vaardigheden op een efficiënte en prettige manier te benutten.

De visie van Hendri.
HENDRI VAN DEN HOORN

Ambitie heeft ons gebracht waar we nu staan. Gezonde ambitie en ondernemerschap kijkt vooruit. Zodanig dat ons werkveld uitbreid naar elektronische en mechatronische oplossingen. Voor zorginstellingen, MKB en vastgoedeigenaren.

Zullen we eens kennismaken? 
We zien er naar uit jou te ontmoeten. Want de Deurplus-familie kan best wat uitbreiding gebruiken. Zullen we onder het genot van een bak koffie eens bijpraten? 

lees verder
DPN-contact-Hendri.jpg
Een dag met
onze onderhoudsmonteur

Vanuit bouwrenovaties naar een specialistisch vak als deurtechniek kan een gouden stap zijn. Lijkt jou dat ook wat? Lees dan het verhaal van onze onderhoudsmonteur!

Meer weten?

Klik hier voor het hele verhaal
DPN-_dsc6195-fotografie-monteurs-Zwolle-LR-19kopie.jpg